Legal Note

Webbplatsens syfte
Maskinias webbplats erbjuder aktuell information, tips och inspiration till alla som är intresserade av entreprenadmaskiner och relaterade produkter.

Insamling av dina personuppgifter
Vi kan hålla reda på hur du navigerar på webbplatsen, de webbsidor du besöker och andra aktiviteter på denna webbplats för att avgöra vilka delar av webbplatsen som är mest populära. Denna information används även för att leverera specialinnehåll och erbjudande till besökare vars beteende indikerar att de är intresserade av ett särskilt område.

Vi kan även samla in viss information om ditt operativsystem och din browser, för att kunna öka servicegraden i samband med den tekniska utvecklingen, när du besöker webbplatsen. Denna information kan inkludera: din IP-adress, typ av browser, domännamn, antal besök, populära sökningar och referenser från andra webbplatser. I förekommande fall används informationen för att utföra de tjänster som finns på webbplatsen, för att upprätthålla tjänsternas kvalitet och för att tillhandahålla generell statistik angående användningen av webbplatsen.

Användning av dina personuppgifter
I de fall som vi samlar in och använder dina personuppgifter gör vi det för att driva webbplatsen och för att leverera de tjänster som du har efterfrågat. Vi använder till exempel din e-postadress för att översända servicerelaterade meddelanden till dig och eventuella nyhetsbrev, marknadsföringsmaterial eller reklamerbjudande som du har efterfrågat. Enligt vad som beskrivs nedan kan du själv välja om du vill eller inte vill erhålla nyhetsbrev, marknadsföringsmaterial och reklamerbjudanden. Med undantag för vad som anges nedan kommer de personuppgifter som du tillhandahåller på denna webbplats inte att vidarebefordras utanför Maskinia AB och dess närstående bolag utan ditt tillstånd.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter om lagen så kräver, eller om vi i god tro anser att detta är nödvändigt för att: (a) uppfylla föreskrifter i lag eller rätta sig efter ett rättsligt beslut som delgivits Maskinia AB eller webbplatsen, (b) skydda och försvara rättigheter eller egendom tillhörande Maskinia AB och webbplatsen eller (c) under extraordinära omständigheter skydda den personliga säkerheten för användare av våra tjänster, webbplatser eller tredje man.

Personuppgifter som insamlas av webbplatsen kan lagras och bearbetas inom EU eller något annat land där vi har vår verksamhet.

Kontroll av dina personuppgifter
Du kan välja att stoppa fortsatta Nyhetsbrev och erbjudanden via e-post genom själv avbryta prenumerationen genom en länk i e-postmeddelandet. Om din e-postadress har ändrats och du även i fortsättningen vill erhålla våra nyhetsbrev måste du anmäla dig på nytt för reklamutskick och erbjudanden samt ange din aktuella e-postadress.

Skydd av dina personuppgifter
Maskinia AB är inriktat på att skydda dina personuppgifter. Vi använder omfattande säkerhetsteknik och processer för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst, användning eller utlämning.

Anmärkningar på personuppgiftspolicyn eller dess efterlevnad
Vi välkomnar dina kommentarer rörande denna personuppgiftspolicy. Om du anser att vi inte följt denna policy ber vi dig kontakta oss via e-post eller brevledes.

Copyright
Upphovsrätten till webbplatsen tillhör Maskinia AB, Nyckelgatan 2-6, 589 41 Linköping, Sverige. Alla rättigheter förbehålls. Ange källa vid citering.

Information på webbplatsen, inklusive men ej begränsat till text, bilder och ljud, får inte, utom för rent privata syften eller där annat anges, reproduceras, överföras, distribueras eller lagras utan skriftligt medgivande från Maskinia AB. Det är uttryckligen förbjudet att förändra innehållet på denna webbplats.

Det är tillåtet att använda pressmeddelanden, material från bildarkivet och tryckfärdiga logotyper för journalistiska ändamål förutsatt att informationskällan anges då de används. Text eller bilder får inte användas i kommersiellt syfte.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår