Maskinia vinnare av Dealer of the Year Award!

I veckan genomfördes Doosan sitt Europamöte med samtliga generalagenter och den högsta ledning i Doosans internationella organisation. Det är inspirerande dagar där man talar om nuläge- och framtid, delar erfarenheter och premierar framstående insatser. Maskinia gjorde stort intryck under dagarna och belönades med den finaste utmärkelsen - Dealer of the Year!

Vartannat år träffas alla Doosans importörer i Europa samt Doosans ledning för att analysera nuvarande och den historiska utvecklingen. Fokus är naturligtvis på framtiden och hur man tillsammans kan bidra till en ännu bättre tillväxt och utveckling. Man delar även ut utmärkelser till de generalagenter som gjort särskilt bra ifrån sig, där priset Dealer of the Year Award är det mest prestigefylld.

Maskinia meddelar nu stolt att man vann priset Dealer of the Year Award, ”Bästa generalagent”, av alla länder i Europa under 2021.

-Det är fantastiskt roligt att vi efter många års hårt arbete får ett sådant erkännande av Maskinias hela organisation och team. Jag blev också ombedd att hålla i en av agendapunkterna runt dealer development för att inspirerar andra och berätta vad vi på Maskinia gjort för att komma dit vi är idag, en hedrande uppgift, säger Fredrik Holmquist, VD Maskinia.

-Jag är så stolt över vad vi har uppnått och vill passa på att tacka teamet på Maskinia, kunder och våra leverantörer! Tillsammans har vi jobbat mot detta gemensamma mål och har under åren byggt en organisation i världsklass! Denna utmärkelse är ett bevis på att vi gjort saker rätt, säger Doosans försäljningschef Carl-Johan Sunnerfjord.

Maskinia ska naturligtvis fira detta, men kommer även fortsätta jobba mot vidare förbättringar och utveckling för att möta alla våra kunders höga förväntningar. Vår ambition att bli bäst i Sverige på eftermarknad kvarstår och det finns tydliga planer och mål för framtiden.

Doosan Infracore är en av de ledande entreprenadmaskins leverantörerna i både Europa och globalt. De sista 10 åren har Doosan haft en starkt växande trend i många regioner. Doosan är sydkoreanskt och är tillsammans med det samägda systerbolaget Hyundai Construction nummer 4 av globala tillverkare inom Construction. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår