Case MINIGRÄvare

Case CX25EV

100% ELEKTRISK MINIGRÄVARE!
UTVECKLAD FÖR DINA BEHOV!

Case CX25EV

NYA D-SERIEN ÄR HÄR!

CASE har återigen överträffat förväntningarna med sin nya D-serie av minigrävare. Denna serie erbjuder enastående prestanda, exceptionell hållbarhet och en rad innovativa funktioner som är utformade för att möta de tuffaste utmaningarna på arbetsplatsen.
 
Kraftfull prestanda: CASE Minigrävarserie D är utrustad med kraftfulla motorer och avancerade hydraulsystem som ger imponerande grävkapacitet och effektivitet. Oavsett om det gäller grävning, schaktning eller materialhantering, levererar dessa maskiner imponerande prestanda.
 
Mångsidighet: Minigrävarserie D är mycket mångsidig och kan anpassas efter olika arbetsbehov. Med olika tillbehör och konfigurationer är dessa maskiner redo att hantera en mängd olika arbetsuppgifter.
 
Robust design: CASE har byggt dessa minigrävare för att tåla de mest krävande arbetsförhållandena. Hållbarheten är en av deras främsta fördelar, vilket minskar driftstörningar och garanterar långvarig pålitlighet.
 
Precision och kontroll: CASE Minigrävarserie D har utformats med användarvänlighet i åtanke. Med intuitiva kontroller och en bekväm arbetsmiljö kan förarna upprätthålla precision och kontroll under hela arbetspasset.
 
Platsanpassning: Denna minigrävarserie är idealisk för arbete i trånga utrymmen och stadsmiljöer. Med sin kompakta design kan den manövreras på platser där utrymmet är begränsat.
 
Oavsett om du är entreprenör, arbetsledare eller ansvarig för maskinuthyrning, är CASE Minigrävarserie D det perfekta tillskottet till din maskinflotta. Deras pålitlighet, prestanda och mångsidighet kommer att hjälpa dig att slutföra projekt effektivt och med högsta kvalitet.

1

Design i toppklass

2

ergonomi i toppklass

3

totalekonomi i toppklass
  • Vikt: 2 090 kg
  • Maxeffekt: 32 kW
  • Hydraulkapacitet: 50 l/min
  • Räckvidd: (std/lång) 4285 / 4485 mm
  • Max grävdjup: (std/lång) 2560 / 2760 mm
  • Brytkraft: 16 kN
ujmkzgHUmKo

Demonstrationsfilm

Kontakta mig


Fyll i formuläret för att få mer information om Case CX25EV.

Kontakta oss på Case

tillsammans med våra kunder bygger vi framtida sverige

Våra strategiska grundstenar
  • Kompletta leveranser med kunderna i centrum
  • Engagerade och kompetenta medarbetare
  • Framåtanda är vår vardag, det driver utveckling