Maskinia - Din MASKINpartner

Välkommen till en värld som är helt fokuserad på ditt arbete och dina affärer. Maskinia AB står för vad vi är och vad vi arbetar med, ett företag som specialiserat sig på entreprenadmaskiner. I vårt stall kan vi stolt presentera tre världsledande märken som Maskinia har generalagenturerna för – Doosan, Case och Bergmann. Till det lägger vi Atlas Copcos sortiment av hydraulhammare och rivningsredskap. Maskinia medverkar långsiktigt till att utveckla den svenska maskinflottan. Genom de märken vi representerar kan vi minskanmiljöpåverkan och bränsleförbrukningen, vilket även kan göra din verksamhet mer lönsam och konkurrenskraftig.

Hos oss är alla kunder stora
Vår ambition är att vara din maskinpartner och följa dig i vått och torrt. Vi vill löpande stötta dig i din verksamhet och förenkla din vardag. Vår ledstjärna är att med engagemang, kunskap och erfarenhet erbjuda suverän service samt hjälp till rätt maskin och utrustning som skapar den bästa totalekonomin för dig som kund.

Det här är Maskinia
Vi är ett familjeföretag som har vuxit och utvecklats under 30 år. Under resans gång har Maskinia befäst platsen som den tredje största maskinleverantören i Sverige. Vi vill påstå att vår familjeprägel skapar ett engagemang hos medarbetarna som lyser igenom via personligare bemötande och högre servicegrad. Förutom våra egna märken har vi ett stortutbud av begagnade entreprenadmaskiner samt en stor mängd maskiner för uthyrning, via vårt systerbolag Mrent. 

Välkommen till Maskinia - Din maskinpartner!

 

Läs vår företagspresentation här!

Läs vårt senaste nummer av vår kundtidning - Maskinisten här          

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår